2013 рік — ПрАТ «Кагма» приступили до розробки системи управління безпечністю харчових продуктів

iso2007

У 2013 році на ПрАТ «Кагма» приступили до розробки системи управління безпечністю харчових продуктів, та вже на початку 2014 року підприємство підтвердило свою відповідність вимогам двох міжнародних стандартів ISO та отримало сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2007 (HACCP) і сертифікат на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2009. Дані стандарти розроблено для організацій, які бажають довести свою здатність систематично виробляти якісну продукцію, що задовольняє потреби споживача. Так, стандарт ISO 22000 НАССР, являє собою систему управління саме безпекою виробництва харчових продуктів. Вимоги стандарту НАССР забезпечують контроль на всіх стадіях виробництва харчових продуктів, в будь-якому місці процесу, від виробництва і зберігання до реалізації продукції — там, де можуть виникати небезпечні ситуації. Звісно ж, на заводі існує і власна система контролю. Величезна увага приділяється контролю якості молока та готової продукції. У сучасній лабораторії підприємства здійснюється контроль всієї вхідної сировини, характеристики якої відповідають строгим нормам законодавчих документів, а також власної специфікації підприємства. Кожна партія молока перевіряється за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Також, обов’язковому щоденному контролю підлягає і готова продукція підприємства.

Комментарии закрыты.

Разработка и продвижение сайта VTrende.kiev.ua